Loading...
You are here:  Home  >  ΑΠΟΨΕΙΣ & ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ  >  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ  >  Current Article

Δώστε τσόντα στο λαό

  /   20/12/2012  /   Σχόλια

gousgounis

Τι πραγματικά χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχής;  Για να είμαστε πιο ακριβείς, τι χρειάζεται ένας άντρας για να είναι ευτυχής; Σίγουρα, πορνό.

Αν πιστέψει κανείς την πλειοψηφία των γυναικών που δηλώνουν ότι ούτε αυνανίζονται ούτε βλέπουν ταινίες αντίστοιχου τύπου, τότε τα παρακάτω νούμερα είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα PornWatchers.com, που είναι μηχανή αναζήτησης για τσόντες από δύο μόνο site (την “μάνα” youporn.com και το xhamster.com), από το 2006 και την ίδρυση του youporn, η ανθρωπότητα έχει δει 1,2 δισεκατομμύρια “χρόνια” τσόντας.

Συνολικά, 1,2 δισεκατομμύρια χρόνια μπροστά σε οθόνες υπολογιστή με τις χαρτοπετσέτες στο πλάι και τον θόρυβο στο minimuμ, σε διάρκεια μόλις έξι ετών. Δεν είναι και άσχημα… για δύο μόνο site.

Η ερώτηση “πόσο τοις εκατό του Ίντερνετ είναι εν τέλει τσόντα”, δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση. Έχουν γίνει πολλές έρευνες και τα αποτελέσματα τους δίνουν αριθμούς που κυμαίνονται από  δεκάδες χιλιάδες μέχρι εκατοντάδες εκατομμύρια σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Μια απλή αναζήτηση της λέξης “porn”, δίνει 1,4 δισ. αποτελέσματα στο Google. Αυτό βέβαια δε σημαίνει αναγκαστικά κάτι, είναι όμως εντυπωσιακό.

Εν πάση περιπτώσει, τα 1,2 δισ. χρόνια που ξοδέψαμε σε τσόντες επισκεπτόμενοι αυτά τα δύο site, μεταφράζονται σε 93 δισεκατομμύρια views σε 6 χρόνια, δηλαδή 15 views για κάθε ανθρώπινο ον στον πλανήτη, αν δε υπολογίσουμε ότι “οι γυναίκες δε βλέπουν τσόντες” (έρευνες λένε ότι ένα 28% των επισκεπτών σε τσόντοsite είναι γυναίκες) και ότι υπάρχουν χιλιάδες site τσόντας τύπου tube και αμέτρητες νέες ιστοσελίδες “.xxx”, τότε το νούμερο αυτό αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι παράμετροι, όμως η ουσία είναι ότι ο κάθε ένας από εμάς, τα “παιδιά” του δυτικού πολιτισμού, έχει τραβήξει απίθανα πολύ μ*λακία…

Οι ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χτυπάνε νούμερα τύπου Facebook και ακόμα και στην ιερή ώρα της τσόντας, σε μερικούς αρέσει να σχολιάζουν. Υπάρχουν πάνω από 7,5 εκατομμύρια σχόλια στα δύο αυτά site.

Προσοχή, ξανά, μιλάμε μόνο για δύο ιστοσελίδες, σχετικά απαρχαιωμένες κιόλας. Ορίστε και το link για την έρευνα του pornwatchers.com, για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

 • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

  • ΠικετίΠικετί: Η Γερμανία δεν έχει αποπληρώσει ποτέ τα χρέη της
   Ο σούπερσταρ Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί κατακεραύνωσε τη στάση της Γερμανίας απέναντι στο χρέος, σε μια ιδιαίτερα επιθετική συνέντευξη στη Die Ziet. DIE ZEIT: Θα πρεπε εμείς οι Γερμανοί να χαιρόμαστε που η Γαλλία έχει ευθυγραμμιστεί με τη Γερμανία στο δόγμα της λιτότητας; Τομά Πικετί: Βεβαίως και όχι. Αυτό δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να [...]
  • Aaron SwartzΡέκβιεμ στον Aaron Swartz, τον 'Τσε Γκεβάρα της ψηφιακής εποχής'
   Το εξαιρετικό νέο ντοκιμαντέρ The Internet’s Own Boy: The Story of Aaron Swartz δεν ρίχνει φως μόνο στη ζωή ενός αδικοχαμένου οραματιστή, αλλά γενικότερα στο ζήτημα της ελευθερίας της πληροφορίας στις μέρες μας. Ο Aaron Swartz ήταν μια εντελώς ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς συνδύαζε ένα ασύλληπτο ταλέντο στον προγραμματισμό (μεταξύ άλλων υπήρξε εκ των δημιουργών του RSS [...]
  • 3χρονη νύφη στο ΑφγανιστάνΥεμένη: 8χρονη πέθανε τη νύχτα του βεβιασμένου γάμου της
   Ένα κορίτσι 8 χρονών που είχε αναγκαστεί να παντρευτεί πέθανε τη νύχτα του γάμου της από εσωτερικά τραύματα που προκλήθηκαν από σεξουαλική δραστηριότητα. Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων διεθνώς καλούν για τη σύλληψη του 40χρονου συζύγου της. Η λιβανέζικη Al Nahar μετέδωσε πως το θανατηφόρο συμβάν εκτυλίχθηκε στην περιοχή Hardh στη βορειοδυτική Υεμένη, στα σύνορα με τη Σαουδική [...]